Εταιρεία

Κατασκευάζουμε λέβητες από το 1985

η αξιόπιστη απάντηση
στη θέρμανση

H βιομηχανική επιχείρηση Pumatherm ιδρύθηκε το 1985 και η έδρα της βρίσκεται στον Νομό  Καβάλας. Εξειδικεύεται στην κατασκευή Λεβήτων Πετρελαίου, Στερεών Καυσίμων Ξύλου, Pellet, Αερίου και Βιομάζας.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Πολύστηλο Καβάλας όπου πραγματοποιείτε η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των προϊόντων μας. Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας στο χώρο της θέρμανσης οδήγησε σε πολυάριθμες συνεργασίες τόσο σε επίπεδο λιανικού όσο και χονδρικού εμπορίου. Με αυτό σαν γνώμονα σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και παρέχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η οικονομική κρίση βρήκε την εταιρεία μας έτοιμη να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες αλλαγές έτσι ώστε να συνεχίσει την δυναμικά ανοδική της πορεία. Οι εν λόγω αλλαγές έχουν ήδη συμβάλει ουσιαστικά στην προσαρμογή της εταιρίας μας στα νέα δεδομένα και στοχεύουν στην ενδυνάμωση του ονόματος της στην αγορά έτσι ώστε η επιτυχία της να είναι εξασφαλισμένη στους άκρως ανταγωνιστικούς και δύσκολους καιρούς στον χώρο της θέρμανσης.

Η εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων θέρμανσης η οποία περιλαμβάνει λέβητες πετρελαίου, αερίου, pellet, βιομάζας, ξύλου κλπ. Το εύρος της ισχύος των λεβήτων που παράγουμε κυμαίνεται από 15.000 kcal/h έως 2.000.000 kcal/h. Τα προϊόντα της PUMATHERM πετυχαίνουν ελκυστική τιμή, υψηλή ποιότητα με μεγάλο βαθμό απόδοσης, καθιστώντας τα όχι μόνο αποτελεσματικά και οικονομικά, αλλά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα και η ασφάλεια όλων των προϊόντων μας καθώς και η συνεχής εξέλιξη και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, ώστε να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα τα οποία επιτυγχάνουν εξοικονόμηση καυσίμου κατά την χρήση τους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία για τον χρήστη.

Θεμελιώδης αρχή της εταιρίας μας είναι η υποστήριξη των πελατών μας μετά την πώληση για αυτό παραμένουμε δίπλα σας παρέχοντας τεχνικές συμβουλές και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα προϊόντα μας. Κάθε προϊόν αποτελεί ένα δείγμα της ανωτερότητας της εταιρίας μας και επιθυμούμε να μας διαφημίζει καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε σύγχρονες μηχανολογικές εργαλειομηχανές (CNC), καθώς και ακολουθώντας τις οδηγίες της ευρωπαϊκές ένωσης, διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι κάνατε την σωστή επιλογή.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ PUMATHERM

Παράδοση στην ποιότητα

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Αξιόπιστη κατασκευή

Εύκολη συντήρηση

Οικονομία στα καύσιμα

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Εγγύηση ποιότητας

Το όραμα μας είναι να καταφέρουμε μέσα από την δουλειά μας με ευσυνειδησία και επιτυχία, να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας πάνω στα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής και έτσι να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Όραμα μας, επίσης, κάποια στιγμή στο μέλλον τα περισσότερα κτήρια στην χωρά μας να καταναλώνουν για τις ανάγκες θέρμανσης τους την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Βασικότερες αξίες μας είναι η οικολογική εταιρική και κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία.

Τέλος πιστεύουμε βαθιά ότι η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας.

Μενού